top of page

Henvisning:

Alle behandlere ved Ullensaker Psykomotoriske Institutt har driftsavtale med Ullensaker kommune, noe som gir deg rett til trygderefusjon. Du trenger ikke lenger henvisning for å komme til konsultasjon.

 

Barn under 16 år samt de som har fått yrkesskade godkjent fra NAV har rett på gratis behandling fra 01.01.2017. For andre er egenandelstaket i 2024 på 3165,- før du får frikort. Egenandelen pr time varierer ut ifra konsultasjonens tidsbruk.

 

Vi har pr januar 2024 ca 18 mnd ventetid.

Avbestillingsregler:

Dersom timen avbestilles senere enn 24 timer før, vil timen bli belastet med egenandel. Ved forsinkelser på mer enn 15 minutter kan også timen bli belastet. Dette er en regel vi er nødt til å følge og som må respekteres. Ved utestående beløp kan de neste timene bli kansellert inntil fakturaen er betalt.

Dersom du skal avbestille eller flytte en time, må du ta direkte kontakt med din terapeut.

Dersom fysioterapeuten må avbestille konsultasjonen, gis det beskjed om dette så snart som mulig.
 

Hygieneregler:

Har du syke barn med karantene i barnehagen/skole har de også karantene her ettersom vi har flere eldre pasienter og pasienter med nedsatt immunforsvar. Vanlige avbestillingsregler gjelder. Har du vært syk med f.eks omgangssyke, kraftig forkjølelse, influensa må du ha vært symptomfri i 48 timer før du kommer til time for å unngå å smitte pasienter med nedsatt immunforsvar. Vanlige avbestillingsregler gjelder.

Bruk gjerne sprit på hendene før timen starter.

Tilbakemelding til fastlege:

Fysioterapeuten plikter å sende sammenfatning av journalopplysninger til fastlege eller henvisende helsepersonell. Dersom pasienten ikke ønsker slik utlevering av journalopplysninger må pasienten selv melde fra.

bottom of page